Kyllingsalat med fetaostkrem og syltet rødløk

0 0
Kyllingsalat med fetaostkrem og syltet rødløk

Del på sosiale medier:

Eller du kan kopiere og dele denne nettadressen

Ingredienser

Endre Porsjoner:
1 hel grillet kylling
1 stor pakke romanosalat
parmesan
1 pakke rucculasalat
Syltet rødløk
2 rødløk
0.5 dl sitronsaft Du kan også bruke vanlig eddik
1 dl sukker
1.5 dl vann
Fetaostkrem
0.5 glass fetaost med olje
2 ss snøfrisk naturell
2 ss creme fraiche/rømme
salt og pepper
Saltbakte tomater
15 stk cherrytomater
havsalt
Inneholder:
  • Gluten Free
  • Laktose
  • 30
  • Porsjoner 4
  • Enkel

Ingredienser

  • Syltet rødløk

  • Fetaostkrem

  • Saltbakte tomater

Fremgangsmåte

Del

Bruker du mobilen? Trykk på plusstegnet ved siden av “ingredienser” for å få frem ingredienslisten!

Følg meg på INSTAGRAM og FACEBOOK for å bli oppdatert når jeg legger ut nye oppskrifter, bilder og videoer 😍

Her skal du få oppskrift på en supergod og forholdsvis enkel kyllingsalat med fetaostkrem og syltet rødløk, i tillegg til saltbakte plommetomater og parmesan! Det er egentlig bare tre ting du trenger å lage; syltet rødløk, bakte tomater og fetaostkrem, men det går så fort og er superenkelt, så dette er noe alle klarer! Følg steg for steg, så ender du opp med en utrolig god salat! ♥

Jeg har brukt ferdig grillet kylling, kjøpt i varmdisken på en dagligvarebutikk. Du kan også, såklart, steke feks. kyllingfilet eller kyllinglårfilet hvis du foretrekker det 😀

Den er bare så fresh! Har du lyst til å teste ut oppskriften? Legg gjerne igjen en kommentar under oppskriften eller på instagram <3

(Visited 1 348 times, 7 visits today)

Steg

1
Ferdig

Lag de saltbakte tomatene

Kutt cherrytomater i to. Ha salt i bunn av en ildfast form eller brødform. Legg de halve tomatene med skinnsiden ned oppå saltet. Sett formen i ovnen på 125 grader i 20 minutter

2
Ferdig

Når tomatene er ferdige ser de slik ut.

3
Ferdig

Lag syltet rødløk

Bland sammen sitronsaft, sukker og vann i en kjele. Kok opp. I stedet for sitronsaft, kan du bruke eddik.

4
Ferdig

Når laken kokes opp, skreller du og kutter rødløk i tynne båter.

5
Ferdig

Når laken har kokt opp, har du rødløk oppi og trekker kjelen vekk fra varmen. La rødløken trekke i ca.15-20 minutter.

6
Ferdig

Lag fetaostkrem

Kna fetaost med en gaffel og tilsett kremost naturell , fetaostoljen og creme fraiche/rømme. Ha oppi litt salt og pepper.

7
Ferdig

Rens kyllingen

Ta av skinnet på den stekte kyllingen. Bruk rene hender og rens kyllingkjøttet fri fra ben, brusk og skinn.

8
Ferdig

Lag salaten

Kutt romanosalat i store biter - legg i en stor bakebolle med kaldt vann. Da blir salaten skikkelig crispy.

9
Ferdig

Sil vekk vannet på romanosalaten. Legg gjerne salaten på tørkepapir slik at alt vannet trekkes vekk.

10
Ferdig

Ha deretter romanosalaten i en bakebolle og tilsett den rensede kyllingen, ruccula og fetaostkrem. Bland det godt sammen og ha over i en stor salatskål.

11
Ferdig

Plukk rødløken opp av laken med en gaffel og ha over salaten. Syltelaken kan du ta vare på til en annen gang- da koker du bare opp på nytt og tilsetter rødløk på samme måte.

12
Ferdig

Ha på de saltbakte tomatene og riv over masse deilig parmesan. Pynt med urter og spirer om du har det ☺️

13
Ferdig

Server med deilig foccaciabrød eller bare som den er ❤️

14
Ferdig

Håper du vil teste ut oppskriften og gi meg gjerne en tilbakemelding om hva du synes 😊

15
Ferdig

NYT! ❤️

Ida Marie Aamot Storbakken

Ida Marie Aamot Storbakken

Jeg har fagbrev som kokk og jobber som sosionom i Haugesund kommune. Driver denne matbloggen ved siden av jobben for å dele oppskrifter og tips til enklere matlaging :) Les bloggen min og ta gjerne kontakt med meg om det er noe du lurer på! - Ida Marie <3

Oppskriftsanmeldelser

Det finnes ingen anmeldelser for denne oppskriften ennå, bruk skjema under for å skrive din anmeldelse
forrige
Verdens beste kyllingsuppe
Fish and chips med remulade
neste
Fish and chips med remulade og ovnsbakte potetbåter
forrige
Verdens beste kyllingsuppe
Fish and chips med remulade
neste
Fish and chips med remulade og ovnsbakte potetbåter

5 Kommentarer Skjul Kommentar

Legg Til Din Kommentar