Kremet kjøttsaus med brokkoli og sukkererter

0 0
Kremet kjøttsaus med brokkoli og sukkererter

Del på sosiale medier:

Eller du kan kopiere og dele denne nettadressen

Ingredienser

Endre Porsjoner:
400 gram kjøttdeig
200 gram tomatpuré
1 løk
2 hvitløksfedd
1.5 dl vann
1.5 dl kremfløte Eller en halv boks med creme fraishe
1 ts chilipulver
2 gulrøtter
1 halv brokkoli
1 pakke sukkererter
4 porsjoner ris

Superenkel og god middag, som lages på under 30 minutter!

  • 30 MINUTTER
  • Porsjoner 4
  • Enkel

Ingredienser

Fremgangsmåte

Del

Superenkel og god middag, som lages på under 30 minutter! Kjøttsausen kan lages dagen før og varmes opp før middag, grønnsakene tilsetter du i kjøttsausen ett par minutter før servering for å få best resultat.

Lager du klar gryten dagen før? Da kan du vente med å tilsette brokkoli og sukkererter til du skal varme kjøttsausen opp igjen.

(Visited 267 times, 1 visits today)

Steg

1
Ferdig

Sett på ris.

2
Ferdig

Skrell gulrøtter, og kutt i små biter.
Finhakk løk og hvitløk.

3
Ferdig

Steik karbonadedeig i en varm stekepanne med litt olje.
Når kjøttdeigen nærmer seg ferdig stekt, tilsett hakket løk og hvitløk, og la dette frese litt sammen med kjøttdeigen.

4
Ferdig

Tilsett deretter tomatpuré og fres dette også lett i steikepannen, før du tilsetter 1,5 dl vann.
Rør alt godt sammen og la småkoke i 5 minutter.

5
Ferdig

Ha oppi gulrøttene og tilsett deretter kremfløte eller creme fraiche.
Rør alt godt sammen og la det småkoke i 5-10 minutter.

6
Ferdig

Smak til med salt og pepper, og gjerne ett par ts med sukker for å få en rundere smak. Ønsker du den litt sterk kan du ha i chilipulver etter ønske.

7
Ferdig

Når risen er ferdig og kjøttsausen er smakt til, tilsett små brokkolibuketter og la koke i 2 minutter. Strø over grovhakka sukkererter :)

8
Ferdig
Ida Marie Aamot Storbakken

Ida Marie Aamot Storbakken

I 2009 tok jeg fagbrev som restaurantkokk og har etter det jobbet noen år innen restaurant, matbar og catering. Jeg har en stor lidenskap for mat, og har holdt en rekke matkurs innen alt fra gourmet til husmannskost. Nå studerer jeg ved Universitetet i Stavanger og driver denne matbloggen ved siden av studiene mine. Her legges det ut oppskrifter og tips for enklere matlaging for alle og enhver :) Les bloggen min for oppskrifter og tips, og ta gjerne kontakt med meg om det er noe du lurer på! - Ida Marie <3

Oppskriftsanmeldelser

Det finnes ingen anmeldelser for denne oppskriften ennå, bruk skjema under for å skrive din anmeldelse
forrige
Enkel fiskesuppe på 1-2-3
neste
Pastagrateng med kjøttdeig og blomkål
forrige
Enkel fiskesuppe på 1-2-3
neste
Pastagrateng med kjøttdeig og blomkål

Legg Til Din Kommentar