Hjemmelaget hamburger med chilimajones
ridderost, bacon og syltet rødløk

0 0
Hjemmelaget hamburger med chilimajones

Del på sosiale medier:

Eller du kan kopiere og dele denne nettadressen

Ingredienser

Endre Porsjoner:
Burger:
400 gram karbonadedeig
1 ts salt og pepper
1 eggeplomme
Chilimajones:
4 ss majones
1 ts chilipulver
smak til med chiliketchup
TILBEHØR:
2 stk hamburgerbrød Bruk gjerne oppskriften som ligger på bloggen, hvis du ønsker å lage hamburgerbrødene selv! Link finner du under fremgangsmåte!
ridderost
4 skiver bacon
syltet rødløk Følg oppskrift som ligger på bloggen! Link finner du under fremgangsmåte :)
Valgfritt tilbehør:
salat
tomat
rødløk
Inneholder:
  • Egg
  • Gluten
  • Laktose
  • Spicy
  • 30 MINUTTER
  • Porsjoner 2
  • Enkel

Ingredienser

  • Burger:

  • Chilimajones:

  • TILBEHØR:

  • Valgfritt tilbehør:

Fremgangsmåte

Del

Det er så godt med hjemmelaget hamburger med chilimajones! Denne hamburgeren er ganske enkel i smaken, men det er tilbehøret som gjør burgeren så god! Du kan bestemme selv hva du vil ha som dressing og tilbehør, men jeg anbefaler deg å lage chilimajones og syltet rødløk, i tillegg til ridderost og bacon. Det er så utrolig digg!

Lag hamburgerbrødene selv etter min oppskrift 🙂

Syltet rødløk som passer veldig godt til hamburgeren finner du oppskrift på her 🙂

 

(Visited 899 times, 1 visits today)

Steg

1
Ferdig

Skal du ha syltet rødløk kan det være lurt å lage dette først, slik at den får stått litt før burgerne er ferdige.

2
Ferdig

Bland sammen karbonadedeig med eggeplomme, salt og pepper.

3
Ferdig

Form til to like store burgere.
Sett stekepannen på full styrke, og brun burgerne i litt olje, ett par minutter på hver side.
Legg de over på et stekebrett, og legg baconskiver på ved siden av slik at de blir ferdig stekt.
Stek de i ovnen i 5-10 minutter på 180 grader, etter hvordan du vil ha de stekt. Det går helt fint om den er litt rosa inni.

4
Ferdig

Bland sammen majones med chilipulver og smak til med chiliketchup/sriracha.

5
Ferdig

Når burgerne nærmer seg ferdig, legg på skiver med ridderost eller annen ønsket ost og la smelte ett par minutter.

6
Ferdig

Gjør klart annet ønsket tilbehør som for eksempel salat, rødløk og tomat.

7
Ferdig

Legg opp burgerne med chilimajones, valgfritt tilbehør og rødløkschutney.

8
Ferdig

Legg gjerne opp flere burgere på en stor trefjøl hvis du skal servere til flere gjester! Server med tilbehør på siden i små glass :)

Ida Marie Aamot Storbakken

Ida Marie Aamot Storbakken

I 2009 tok jeg fagbrev som restaurantkokk og har etter det jobbet noen år innen restaurant, matbar og catering. Jeg har en stor lidenskap for mat, og har holdt en rekke matkurs innen alt fra gourmet til husmannskost. Nå studerer jeg ved Universitetet i Stavanger og driver denne matbloggen ved siden av studiene mine. Her legges det ut oppskrifter og tips for enklere matlaging for alle og enhver :) Les bloggen min for oppskrifter og tips, og ta gjerne kontakt med meg om det er noe du lurer på! - Ida Marie <3

Oppskriftsanmeldelser

Det finnes ingen anmeldelser for denne oppskriften ennå, bruk skjema under for å skrive din anmeldelse
forrige
Hjemmelagde hamburgerbrød
neste
Syrlig rødløk
forrige
Hjemmelagde hamburgerbrød
neste
Syrlig rødløk

Legg Til Din Kommentar