Gratinert kyllingfilet i tandoorisaus
med masse deilige grønnsaker!

0 0
Gratinert kyllingfilet i tandoorisaus

Del på sosiale medier:

Eller du kan kopiere og dele denne nettadressen

Ingredienser

Endre Porsjoner:
4 stk kyllingfilet
1 løk
1 rød chili
3 stk hvitløksfedd
3 ss creme fraishe
3 ss tandoorikrydder
2 ts sukker
4 stk champignon
2 stk gulrøtter
1 rødløk
4 ss olje
0.5 lime
salt og pepper
100 gram ost
TILBEHØR:
ris
Inneholder:
  • Laktose
Kjøkken:
  • 30 MIN + 30 MIN I OVN
  • Porsjoner 4
  • Enkel

Ingredienser

  • TILBEHØR:

Fremgangsmåte

Del

Ingenting er bedre enn en enkel og god middag! Gratinert kyllingfilet i tandoorisaus med grønnsaker kan serveres med ris eller potetmos.

Det tar ca. 30 minutter å lage denne retter, pluss 30 minutter steketid i ovnen.

(Visited 554 times, 1 visits today)

Steg

1
Ferdig

Kutt gulrøtter, rødløk og sopp i små båter. Legg det i en ildfast form.

2
Ferdig

LAG TANDOORISAUSEN

Finkutt løk, hvitløk og chili. Fres dette i en ss olje i ett par minutter i stekepannen.
Når løken begynner å bli blank, tilsetter du tandoorikrydder.
Stek krydderet litt sammen med grønnsakene før du tilsetter 1 boks kokosmelk. La dette småkoke i ca. 5 minutter før du tilsetter creme fraise, sukker, salt og pepper. La det koke ett par minutter og smak til med litt lime.

3
Ferdig

BRUN KYLLINGFILETENE

Ha salt og pepper på kyllingfiletene og brun de i litt olje i stekepannen på høy varme. Kyllingfileten skal ikke bli gjennomstekt, de skal bakes ferdig i sausen. I stedet for hel kyllingfilet kan du dele kyllingen i strimler før du bruner den lett i pannen

4
Ferdig

Legg kyllingfiletene oppå grønnsakene i den ildfaste formen og hell over tandoorisausen. Strø over litt revet ost.

5
Ferdig
30 minutter

stek i ovnen

Ha formen i ovnen på 180 grader i ca. 30 minutter. Sjekk at kyllingfileten er ferdig når du tar den ut. Server gjerne med ris eller potetmos om du ønsker det.

Ida Marie Aamot Storbakken

Ida Marie Aamot Storbakken

I 2009 tok jeg fagbrev som restaurantkokk og har etter det jobbet noen år innen restaurant, matbar og catering. Jeg har en stor lidenskap for mat, og har holdt en rekke matkurs innen alt fra gourmet til husmannskost. Nå studerer jeg ved Universitetet i Stavanger og driver denne matbloggen ved siden av studiene mine. Her legges det ut oppskrifter og tips for enklere matlaging for alle og enhver :) Les bloggen min for oppskrifter og tips, og ta gjerne kontakt med meg om det er noe du lurer på! - Ida Marie <3

Oppskriftsanmeldelser

Det finnes ingen anmeldelser for denne oppskriften ennå, bruk skjema under for å skrive din anmeldelse
forrige
Fiskegrateng
neste
Kjøttkaker i brun saus
forrige
Fiskegrateng
neste
Kjøttkaker i brun saus

Legg Til Din Kommentar