Focacciasandwich med kylling, bacon og sennepsdressing

0 0
Focacciasandwich med kylling, bacon og sennepsdressing

Del på sosiale medier:

Eller du kan kopiere og dele denne nettadressen

Ingredienser

Endre Porsjoner:
2 stk focacciabrød
Sennepsdressing:
4 ss majones
2 ss ravigottesaus
1 ss rømme
1 ts grovkvernet pepper
0.5 ts salt
Fyll:
400 gram kyllingfilet
4 skiver bacon
blandet salat
0.5 løk
8 cherrytomater
Valgritt:
poteter
ketchup
Inneholder:
  • Gluten
  • Laktose
  • 30
  • Porsjoner 2
  • Enkel

Ingredienser

  • Sennepsdressing:

  • Fyll:

  • Valgritt:

Fremgangsmåte

Del

Jeg blir så glad når jeg får servert en god sandwich med hjemmelaget brød, frisk dressing og andre gode smaker. Focacciasandwich med kylling, bacon og sennepsdressing er en veldig god lunsj, og kan også serveres til middag med litt stekte poteter ved siden av.

Du kan lage focacciabrødet selv ved å følge oppskriften jeg har lagt ut på bloggen. Hvis du ikke har mulighet til å lage focacciabrødet selv, anbefaler jeg deg å kjøpe focacciabrødet de selger på Rema1000. Det stekes i ovnen i 5 minutter og er et veldig godt alternativ. Et slikt focacciabrød holder til 4 porsjoner.

(Visited 884 times, 1 visits today)

Steg

1
Ferdig

Kutt poteter og stek dette om du vil ha det ved siden av.

2
Ferdig

Bland sammen ingrediensene til sennepsdressingen. Smak til med litt sitronsaft om du har det. Ravigottesaus får du kjøpt i alle dagligvarebutikker, og står i hyllen ved ketchup og dressinger (gul flaske).

3
Ferdig

Stek bacon. Vask salat. Kutt løk og cherrytomater.

4
Ferdig

Beregn 1 kyllingfilet pr. person. Del kyllingfileten på langs slik at de ikke blir så tykke. Ha på salt og pepper.

5
Ferdig

Varm opp en stekepanne til den er god og varm. Ha på litt nøytral stekeolje og stek kyllingfiletene ett par minutter på hver side. Sett deretter på lokk på stekepannen og skru ned varmen. La kyllingen stå å "steke" seg ferdig. Ikke stek for lenge slik at den blir tørr.

6
Ferdig

Varm focacciabrødene litt i ovnen. Del på langs og smør god med sennepsdressing på bunnen og toppen.

7
Ferdig

Legg på masse god salat, cherrytomater, løk, kylling og bacon på bunnen. Legg toppen av focacciabrødet oppå. Sett gjerne et grillspyd igjennom slik at sandwichen ikke detter i fra hverandre.

8
Ferdig
Ida Marie Aamot Storbakken

Ida Marie Aamot Storbakken

Jeg har fagbrev som kokk og jobber som sosionom i Haugesund kommune. Driver denne matbloggen ved siden av jobben for å dele oppskrifter og tips til enklere matlaging :) Les bloggen min for oppskrifter og tips, og ta gjerne kontakt med meg om det er noe du lurer på! - Ida Marie <3

Oppskriftsanmeldelser

Det finnes ingen anmeldelser for denne oppskriften ennå, bruk skjema under for å skrive din anmeldelse
forrige
MINIFOCACCIA
neste
Speltlompe med ost, skinke og sennepsdressing
forrige
MINIFOCACCIA
neste
Speltlompe med ost, skinke og sennepsdressing

2 Kommentarer Skjul Kommentar

Denne gleder jeg meg til å prøve Ida! Jeg kan kanskje bytte til speltmel? Da får Christer spist den også 🙂

Jeg er litt usikker på det desverre 🙂 Men skal gi beskjed hvis jeg tester det ut 🙂

Legg Til Din Kommentar