Crispy kyllingburger
Med hvitlĂžksdressing, brie og sweet chili saus

0 0
Crispy kyllingburger

Del pÄ sosiale medier:

Eller du kan kopiere og dele denne nettadressen

Ingredienser

Endre Porsjoner:
4 stk kyllingfilet
4 never cornflakes
4 skiver Brie
3 egg
salt og pepper
8 ss sweet chili saus
4 stk hamburgerbrĂžd
HvitlĂžksdressing:
4 ss majones
4 ss rĂžmme
2 hvitlĂžksfedd
salt og pepper
VALGFRITT TILBEHØR:
salat
rĂždlĂžk
tomat
agurk
  • 30 MINUTTER
  • Porsjoner 4
  • Enkel

Ingredienser

  • HvitlĂžksdressing:

  • VALGFRITT TILBEHØR:

FremgangsmÄte

Del

Digg crispy kyllingburger med hvitlþksdressing, brie og sweet chilisaus 🙂

Denne kyllingburgeren er bare sÄ god! Jeg elsker brie og sammen sweet chilisaus og kylling blir dette en supergod og litt annerledes burger! Server gjerne sammen med stekte potetbÄter.

(Visited 817 times, 1 visits today)

Steg

1
Ferdig

Lag snitt i kyllingfiletene slik at de blir ca. like tykke.

2
Ferdig

Visp sammen egg.
Knus cornflaks med en morter eller ha cornflaksen i en pose og knus med en kjevle.

3
Ferdig

StrÞ litt salt og pepper pÄ kyllingfiletene. Dypp de i de sammenpiskede eggene og deretter i den knuste cornflaksen.

4
Ferdig

Ha litt olje i steikepanna og brun kyllingfiletene ett par minutter pÄ hver side.
Sett kyllingen i steikeovnen pÄ 180 grader i 10 minutter. Legg to skiver med brie pÄ hver kyllingfilet nÄr det er ett minutt igjen i ovnen slik at brien smelter litt.

5
Ferdig

LAG DRESSINGEN:

NÄr kyllingfiletene stÄr i ovnen kan du lage dressingen.
Bland sammen rĂžmme, majones, presset hvitlĂžksfedd, salt og pepper.

6
Ferdig

Legg opp hamburgerbrĂžd med dressing, valgfri salat, tomat og rĂždlĂžk.
Legg kyllingfileten oppÄ og ha pÄ sweet chili saus og topp med hamburgerbrÞd med dressing.

7
Ferdig
Ida Marie Aamot Storbakken

Ida Marie Aamot Storbakken

I 2009 tok jeg fagbrev som restaurantkokk og har etter det jobbet noen Är innen restaurant, matbar og catering. Jeg har en stor lidenskap for mat, og har holdt en rekke matkurs innen alt fra gourmet til husmannskost. NÄ studerer jeg ved Universitetet i Stavanger og driver denne matbloggen ved siden av studiene mine. Her legges det ut oppskrifter og tips for enklere matlaging for alle og enhver :) Les bloggen min for oppskrifter og tips, og ta gjerne kontakt med meg om det er noe du lurer pÄ! - Ida Marie <3

Oppskriftsanmeldelser

Det finnes ingen anmeldelser for denne oppskriften ennÄ, bruk skjema under for Ä skrive din anmeldelse
forrige
Lefserull med spekeskinke og ruccula
neste
Djevelegg
forrige
Lefserull med spekeskinke og ruccula
neste
Djevelegg

Legg Til Din Kommentar