Baconsurrede dadler
Perfekt til tapas og fingermat

0 0
Baconsurrede dadler

Del på sosiale medier:

Eller du kan kopiere og dele denne nettadressen

Ingredienser

Endre Porsjoner:
20 dadler
10 skiver bacon
20 stk små trepinner
  • 40 MINUTTER
  • Porsjoner 10
  • Enkel

Ingredienser

Fremgangsmåte

Del

Baconsurrede dadler er perfekt på tapasbordet eller som snacks. Søte dadler sammen med det salte baconet smaker helt fantastisk!

(Visited 30 541 times, 3 visits today)

Steg

1
Ferdig

Skjær et snitt i daddelen og fjern steinen.
Hvis dadlene er store, del de i to.

Del baconskiver i to og surr bacon rundt dadlene og sett en trepinne igjennom.

2
Ferdig

Ha de på et brett med bakepapir, stek i ovnen på 180 grader i ca. 15 minutter til de er gylne brune.

3
Ferdig

Disse kan også lages og stekes dagen før de skal serveres. Varm opp neste dag på 180 grader i ca 5 minutter.

Ida Marie Aamot Storbakken

Ida Marie Aamot Storbakken

I 2009 tok jeg fagbrev som restaurantkokk og har etter det jobbet noen år innen restaurant, matbar og catering. Jeg har en stor lidenskap for mat, og har holdt en rekke matkurs innen alt fra gourmet til husmannskost. Nå studerer jeg ved Universitetet i Stavanger og driver denne matbloggen ved siden av studiene mine. Her legges det ut oppskrifter og tips for enklere matlaging for alle og enhver :) Les bloggen min for oppskrifter og tips, og ta gjerne kontakt med meg om det er noe du lurer på! - Ida Marie <3

Oppskriftsanmeldelser

Det finnes ingen anmeldelser for denne oppskriften ennå, bruk skjema under for å skrive din anmeldelse
forrige
Djevelegg
neste
Pastasalat med bacon
forrige
Djevelegg
neste
Pastasalat med bacon

Legg Til Din Kommentar