SELLERIROTPURÉ MED TRØFFELOLJE

Denne deilige sellerirot-pureen passer perfekt til helstekt indrefilet av okse eller til pannestekt torsk. Jeg synes den smaker ekstra godt om du tilsetter trøffelolje, men den smaker også godt uten.


selleri sellerirot selleripure sellerirotpure


DU TRENGER:

1 stor sellerirot
5 dl H-melk
2 ss creme fraishe
2 ss meierismør
Salt
Trøffelolje


SLIK GJØR DU:

  • Skrell selleriroten og kutt den i grove biter.
  • Kok i melk til de er helt møre.
  • Sil melken over i en annen skål.
  • Kjør den kokte selleriroten i blender med litt av melka den kokte i, meierismør og creme fraishe.
  • Kjør til glatt pure, smak til med salt og gjerne litt trøffelolje


Sellerirotpure er kjempegodt til indrefilet med rødvinssaus, som jeg har lagt ut oppskrift på 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *