SYLTET RØDLØK

SYLTET RØDLØK


Passer perfekt til hamburger, fisk, kjøtt, i salater eller som tilbehør til grillmaten! Veldig enkelt å lage, og smaker utrolig godt! Du trenger kun rødløk, sitron og sukker!

rødløkschutney

DU TRENGER:

2 rødløk
2 ss sukker
Saften fra 1 sitron


SLIK GJØR DU:

  • Finhakk 2 rødløk.
  • Tips! Kutt løken i 2, og snitt løken denne veien. Da blir det lettere å kutte løken i små biter.

  • Finhakk løken og ha den i en liten kjele, tilsett saften fra 1 sitron og 2 ss sukker.

  • La løken stå på svak varme på komfyren, gi den et lite oppkok, før du skrur den ned på den laveste styrken. Da ser den ca slik ut:

  • Rør godt om og la den sette seg i ca 30-60 minutter, da vil den til slutt få en knallrosa, fin farge!
  • Oppbevar i kjøleskapet i en tett boks.

På bildet under brukes rødløken til hjemmelaget hamburger! Smaker utrolig godt! ♥ Trykk på bildet for oppskrift på hjemmelagde hamburgere!

burger hamburger

Håper du vil teste ut oppskriften!

Ta kontakt om det er noe du lurer på!

– Ida Marie ♥

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *