LEFSERULL MED SPEKESKINKE OG KREMOST

LEFSERULL MED SPEKESKINKE, KREMOST OG RUCCULA


Lefserull

Serverer du lefsene som en rett på tapasbordet regner du 3-4 biter per person (ca en halv lefse)

Du trenger:

6 stk store torilla hvetelefser (du kan også bruke lomper eller maislefser)
1 boks med rucculasalat
300 gram spekeskinke eller røykelaks
1 boks philadelphia naturell kremost
finhakket persillle
salt, pepper


SLIK GJØR DU:

Bland naturell kremost med litt salt, pepper, sitronsaft og finhakket persille.
(du kan også kjøpe en kremost med urter eller hvitløk, kjøp den du liker best)

Smør kremostblandingen utover lefser.
Strø rucculasalat på langs.

Legg spekeskinke eller røykelaks over rucculasalaten og rull lefsen stramt sammen.
Hvis du bruker røykelaks i stedet for spekeskinke, passer det veldig godt med kremost med dill.


Hvis du lager lefserullene dagen før, kan du vente med å kutte de til rett før de skal serveres!
Dekk lefsene med plastikkfolie og la de ligge i kjøleskapet. Ta de ut en time før servering slik at de blir myke og smakene kommer mer frem 🙂

Kutt lefsene annen hver gang rett over og på skrått slik at du får satt de opp på fat 🙂

Håper du vil teste ut denne tapasretten 🙂

Ta kontakt om du lurer på noe!

– Ida Marie ♥

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *