SPAGHETTI MED KJØTTSAUS

SPAGHETTI MED HJEMMELAGET KJØTTSAUS


spaghetti

Denne oppskriften er til 4 personer.

Du trenger:

400 gram kjøttdeig
2 stk gulrøtter
1 stk løk
3 stk champignong
2 hvitløksfedd
1 rød chili
1 boks tomatpure
1 boks med hakkede tomater
3 ts sukker
2 ss sweet chili saus
Salt og pepper
Spaghetti


Fremgangsmåte:

♦ Kutt soppen og gulrøttene i passe terninger. Finkutt løk, hvitløk og chili.


Begynn med kjøttsausen:

♦ Steik kjøttdeigen i varm stekepanne. Når kjøttdeigen begynner å nærme seg ferdig, ha oppi alle grønnsakene. Stek dette sammen med kjøttedeigen i ca 2-3 minutter.

♦ Tilsett ca 3 ss med tomatpuré og 1/2 dl vann, steik dette sammen med kjøttblandingen. Det er viktig å steike tomatpureen litt, slik at du får vekk den bitre smaken.

♦ Ha deretter i en boks med hakkede tomater og 1,5 dl vann. La alt sammen småkoke i 5-10 minutter.

♦ For å få en litt rundere smak på kjøttsausen, pleier jeg å tilsette ca 2 ts med sukker og 2 ss sweet chili saus. Deretter smaker jeg til med salt, pepper og finhakket persille.

♦ For å spice opp retten pleier jeg å tilsette litt tørket chili.

Husk når du koker spaghetti:

Bruk en stor kjele med masse vann, slik at spaghettien har god plass og tilsett godt med salt og olje slik at spaghettien ikke klistrer seg sammen.

spaghetti2

Håper du vil teste ut denne oppskriften! ♥

Ta kontakt hvis du lurer på noe eller legg igjen en kommentar i kommentarfeltet nederst på siden! 🙂
– Ida Marie ♥

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *